"Singurul progres care poate influenta profund viitorul, este cel care creste din trecut." George Enescu

 

Scrisoare de intentie in vederea sponsorizarii

 

Stimata Doamna/ Stimate Domn,

Ne adresam dumneavoastra cu propunerea stabilirii unei viitoare colaborari privind organizarea unei stagiuni de Concerte de Muzica de Camera „Florescu-Fernandez & Friends” in orasul Sibiu.

Deoarece in anul 2017 se implinesc 120 de ani de la moartea compozitorul Johannes Brahms, iar acest muzician poate fi direct asociat cu trecutul muzical al Sibiului prin faptul ca in anul 1879 a concertat aici impreuna cu violonistul Joseph Joachim, consideram ca un astfel de eveniment nu ar trebui sa treaca neobservat in peisajul cultural al unei capitale culturale europene. Drept urmare ne propunem ca prima stagiune de concerte de muzica de camera, intitulata „Florescu-Fernandez & Friends 2016-2017”, sa fie dedicata acestei importante personalitati muzicale.

Stagiunea cuprinde 6 concerte care se vor desfasura in fiecare ultima zi de duminica a lunilor: octombrie, noiembrie, ianuarie, februarie, martie si mai, in Sala Oglinzilor din cladirea FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din Romania) din Sibiu. O expunere detaliata a concertelor si muzicienilor implicati este disponibila in pagina web: Florescu-Fernandez. Deoarece prin concertele noastre dorim sa familiarizam un public cat mai larg cu muzica de camera, indeosebi familiile cu copii, pentru a putea fi accesibil tuturor varstelor, evenimentul va avea loc la ora 17.

Din perspectiva responsabilitatii sociale, suntem convinsi de importanta pe care muzica o are in educatia si formarea spirituala a societatii noastre, formare care are un impact direct asupra imbunatatirii nivelului de educatie generala si financiara si modelarii personalitatii tinerelor generatii. In cazul in care considerati ca prezenta dumneavoastra printre partenerii nostri la acest eveniment cultural poate fi benefica planului dumneavoastra de marketing, va adresam pe aceasta cale invitatia de a va alatura acestui proiect.

Promovarea partenerilor si sponsorilor Stagiunii Camerale se face prin intermediul materialelor specifice acestor evenimente, in presa si mediul online, prin site-urile www.florescufernandez.com, Social Media, precum si concerte VIP sau private. Datele si siglele organizaţiei/ firmei/ societăţii pe care o reprezentaţi, vor fi menţionate în toate materialele de promovare ale proiectului.

Sponsorizarea se efectueaza prin Asociaț ia nonprofit "Klavier Art" CUI 30060365. Asociatia are ca obiective organizarea si promovarea festivalurilor muzicale, sprijinirea tinerelor talente si impresariat artistic in domeniul muzical, stagiune de concerte, sprijinirea tinerilor artisti si promovarea lor. Recunoscuta de AFCN (Administratia Fondului Cultural National), Asociatiia "Klavier Art" a colaborat cu institutii precum: Radio Romania Cultural, Muzeul National George Enescu din Bucuresti, Ateneul Roman, Forumul German Bucovina, Forumul German Resita.

Cont in Lei: IBAN: RO92BTRL04501205G94555XX – Banca Transilvania, sucursala Victoriei.

Dorim ca aceasta initiativa sa creasca in timp, astfel incat sa ajungem sa organizam FestivalulInternaţional de Muzica de Camera din Sibiu, in cadrul caruia publicul larg sa beneficieze de prezenta marilor interpreti din tara si strainatate.

 

„Music echoes in Eternity”

Cu stima,
Monica Florescu & Makcim Fernandez Samodaiev